NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Worldwide

  Recent Locations

   4t1a (quart primera) Tour Dates and Concert Tickets


   • 4t1a (quart primera) Photo #1
   1 of 1
   Classical / Folk / Pop
   4t1a va començar com a banda després d’una intuïció sobre la música en directe. I és que en vista de la quantitat de concerts maratonians que agrupen un nombre indecent de grups amb estils molt diferents, i en sales on el so és tan important com el color de la paret, la idea de tocar al saló de c... read more
   More About 4t1a (quart primera)

   Recommendations Similar to 4t1a (quart primera)

   Receive alerts & never miss a show | Manage Favorites

   MORE INFO ABOUT 4t1a (quart primera)

   Bio

   4t1a va començar com a banda després d’una intuïció sobre la música en directe. I és que en vista de la quantitat de concerts maratonians que agrupen un nombre indecent de grups amb estils molt diferents, i en sales on el so és tan important com el color de la paret, la idea de tocar al saló de casa va resultar molt atractiva.


   Sense micròfons, vam començar a cantar a viva veu i a baixar el so dels instruments, i a poc a poc tota la nostra creació musical ha crescut en funció de tocar en aquestes condicions. Un volum baix però suficient per sentir els matisos de totes les veus i instruments, i també per sentir respirar al públic. Un públic que deixa de ser públic i passa a ser un grup d’amics escoltant música en directe al saló de casa seva.
   I es que no és imprescindible que toquem en un saló, però sí que ho és fer sentir a la gent com a casa seva.

   Sense que cap principi ens esclavitzi, no tenim por a creixer i a acavar tocant amb la filarmonica del Lloret de Mar, amb 3000 sintetizadors o sota un pont. L' important és i serà fer música. Música per a la gent, i fer-ho d'una forma especial.

   Qualsevol interesat en rebrens a casa seva, al jardi del seus pares o al monestir del seu poble, pot contactar amb nosaltres per la via que cregui convenient (mail: 4t1amail@gmail.com)

   .. ............Myspace Layouts.. - ..Myspace Editor.. - ..Hot Comments.. - ..Image Hosting....   Categories: Music | Classical | Folk | Pop

   Claim your performer profile on eventful to:
   • Find out where you're in demand and route your tours
   • Get stats and demographic data on your fans
   • Send messages to your fans
   • Add your events and edit your profile
   Get Started Now!